Bütçe Komisyonu'nda Bozdağ'a soğuk duş!

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın geçmişte Hizmet Hareketi'ne yönelik söylediği olumlu sözleri hatırlatarak, "Sayın Bakan 15 ay içinde ne değişti? Kafanıza meteor taşı mı düştü, böylesine çark ediyorsunuz?" dedi.

Bütçe Komisyonu'nda Bozdağ'a soğuk duş!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Adalet Bakanlığı, Ceza ve İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İş Yurtları Kurumu, Türkiye Adalet Akademisi, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay, Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) bütçesi, kesin hesap ve Sayıştay raporları görüşülmeye başlandı.

Görüşmeler esnasında CHP Milletvekili Adnan Keskin, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Hizmet Hareketi'ne karşı tavrını eleştirdi. Bakan Bozdağ'ın geçmişte Hizmet Hareketi'ne yönelik olumlu ve olumsuz beyanatlarını aktaran Keskin, "Sayın Bakan 15 ay içinde ne değişti? Kafanıza meteor taşı mı düştü, böylesine çark ediyorsunuz?" ifadelerini kullandı. Siyaset adamının tutarlı olması gerektiğini vurguladı.

CHP Ankara Milletvekili İzzet Çetin ise Bakan Bozdağ'ın göreve geldiği günden bu yana adaleti, hukuku katletmekten başka birşey yapmadığını savundu. HSYK seçimlerine de değinen Çetin, "Türkiye, aklı başında herkesi dehşete düşürecek bir biçimde uçuruma doğru sürükleniyor." ifadelerini kullandı. Bakan Bozdağ'ın 17-25 Aralık sonrası olaya karışan bakan ve çocuklarını aklamakla görevli olduğunu ve o amaçla bakanlık görevine geldiğini savunan Çetin, bu debdebeli, şaşalı yaşama nasıl mütevazi bir yaşam dendiğini sordu.
<< Önceki Haber Bütçe Komisyonu'nda Bozdağ'a soğuk duş! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER