Cumhurbaşkanı Gül'den İmralı açıklaması

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İmralı görüşmelerine ilişkin açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Gül'den İmralı açıklaması

Cumhurbaşkanı Gül'ün açıklamalarından başlıklar - Terörle mücadele, Türkiye'nin birinci  önceliği. Milli birliğimiz, bütünlüğümüz, ülkemizin geleceği önünde en büyük  tehdit de bu.  - Dolayısıyla terörü kesinlikle gündemimizden çıkartmamız lazım. Terörü gündemimizden çıkarmak için bütün yöntemler denenir.  - Türkiye'nin birliğine, bütünlüğüne,  geleceğimizdeki beraberliğimize, bütün halkımızın hiç zarar vermeyecek şekilde  şüphesiz ki politikalar takip edilebilir. Birlik ve beraberliğimizden taviz hiçbir zaman söz konusu değil.
- Her şeyden önce ne yapılması gerekiyorsa eli silahlı insanların ve onlara talimat verenlerin yapması gerekeni yapmaları gerekir. - Herkesin aklını başına alması, düşünmesi ve eğer 'Acılar dinsin, kan dursun' deniyorsa üstüne düşeni yapması gerekir. - Eleştiriler olabilir ama uygulanan politikalar Türkiye'nin geleceği içindir.
- Türkiye gibi demokratik bir ülkede herkes fikrini söyleyebilir ama biraz da konuşmaması gerekenler var. Konuşma yerine iş yapması gerekenler var.

<< Önceki Haber Cumhurbaşkanı Gül'den İmralı açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER