Devlet Bahçeli, Mükremin Çıtır'a yüklendi!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Akil İnsanlar" Kadir İnanır, Yılmaz Erdoğan ve Hülya Koçyiğit'e bu sefer de beyaz perdede canlandırdıkları karakterlerle yüklendi.

Devlet Bahçeli, Mükremin Çıtır'a yüklendi!

Devlet Bahçeli, önce Kadir İnanır ve Yılmaz Erdoğan'a, sonra da Orhan Gencebay ve Hülya Koçyiğit'e yüklendi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "PKK'lıları kardeş olarak gösteren Tatar Ramazan, herkesi Apdurrahman Çavuş mu zannetmektedir? ölen PKK'lılara şehit diyecek kadar çukura girmiş Mükremin Çıtır, herkesi Feriştah, Mücver Abla, zavallı Numan ve Trbüşon mu görmektedir?"


 "Kaderin böylesine yazıklar olsun" diyen ve sadece şarkılarıyla bilinen sayın Gencebay neden bahsedecek, sadece dil yarasıyla mı durumu kurtaracaktır? Hülya Koçyiğit Hanımefendi çözümü mü, yoksa filmlerindeki sahneleri mi anlatacaktır?"

"Türk bayrağı yerine devlet bayrağı denilmesini öneren hastalıklı zihniyet mi Türk milletini PKK'nın emellerine ikna edecektir?"

 
MHP Lideri'nin gündeminde çözüm süreci; hedefinde yine akil insanlar komisyonu vardı. 

Devlet Bahçeli: "Bundan sonra bu 63'lüklerin, plakası 63 olan Şanlıurfa ilimize giderek İmralı canisinin köyüne yüz sürmeleri, burada duygulu saatler geçirmeleri, kendileri adına tutarlı bir tavır olacaktır.
"

Bahçeli, edep tartışmasına da girdi. Kendini edebe davet eden Erdoğan'a cevap verdi.

Bahçeli: "Bizim, edepsizlikten kapkara kesilmiş ve edep dilene dilene imralı kıyılarına müzakere takasıyla yanaşmış birisinden edep öğrenecek halimiz yoktur.
"

Başbakan, MHP'nin tek millet, tek vatan ve tek devlet ifadesini yeni kullanmaya başladığını söylemişti. Bahçeli ise "Biz bunu yıllardır söylüyoruz" dedi.

MHP Lideri Bahçeli: "Başbakan Erdoğan ya okuma ve anlama özürlüsüdür ya da işitme zorlukları vardır. Zira tek dil kararlılığımızı nedense hasıraltı yapmış ve görmezden gelmiştir.
"

İmralı-Kandil arasındaki mektup trafiği de MHP lideri'nin gündemindeydi:  

"Acaba Başbakan Erdoğan'ın kendisi de bu mektup döngüsüne katılmış mıdır? İmralı canisine, acele cevap beklerim diyerek kenarları çiçeklerle süslü mektuplar göndermiş midir?"

MHP Lideri, Başbakan'ın koalisyon hükümetindeki batık bankaları hatırlatıp yargıyı göreve çağırmasına da tepki gösterdi.

Bahçeli: "Hodri meydan, Yüce Divan'da dahil olmak üzere her yola başvurmaktan çekinmemelidir. çok şükür alnımız ak, sicilimiz temiz ve geçmişimiz ip gibi düzgündür."

"Sayın Başbakan unutma ki, yargının ne iş yaptığını günü geldiğinde inşallah bizzat sen göreceksin.."

<< Önceki Haber Devlet Bahçeli, Mükremin Çıtır'a yüklendi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER