'Devlet içindeki illegal yapı artık alenileşti'

Fatih Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İhsan Yılmaz, Hizmet Hareketine karşı yapılan kışkırtmaları değerlendirdi.

'Bu karalama operasyonu tamamen siyasi amaçlı'

  • 'Hükumet her dönem gerilim siyasetinden beslenmiştir'
  • 'Kaset ve dinleme skandalları siyasi olarak kime yaramıştır bakılmalı'
  • 'Devletin içindeki illegal yapı artık alenidir'


Fatih Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İhsan Yılmaz, her geçen gün sertleşen siyasi üslup ve Hizmet Hareketine karşı yapılan kışkırtmaları Samanyolu Haber yayınında değerlendirdi.

Her gün artan bir telaşeyle, halkın gerildiği bu ortamın endişe verici olduğunu ifade eden İhsan Yılmaz, hükumetin her dönem gerilim ortamından beslendiğini ve bu mağduriyet siyasetiyle tabanını kemikleştirmeyi amaçladığını ve karşı grupları linç etme stratejisi yürüttüğünü söyledi.


DİNLEME SKANDALLARI SİYASİ OLARAK KİME YARIYOR? 

İhsan Yılmaz, gücünü bağımsızlığından ve halkın vicdanından alan Hizmet Hareketine karşı yapılan bu karalama operasyonunun tamamen siyasi amaçlı olduğunu, bu güne kadar ortaya atılan tüm kaset ve dinleme skandallarının siyasi olarak kime yaradığına dikkat edilirse bu operasyonların kimler tarafından yapıldığı açıkça görülebileceğini dile getirdi.

HÜKUMET İÇİNDE 'PARALEL HÜKUMET'

Hocaefendi'nin hukuk dışı olarak dinlendiği telefon görüşmelerinin sızdırılmasının, hükumet içinde paralel bir hükumete işaret ettiğini vurgulayan Yılmaz, devletin içinde illegal bir yapı bulunduğunun artık aleni olduğunu ve yöneticilerin bu konuda gerekenleri yapmaları gerektiğini ifade etti.

Samanyolu Haber






<< Önceki Haber 'Devlet içindeki illegal yapı artık alenileşti' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER