Hacca da ölüme birlikte gittiler

Aydın'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Hacca da ölüme birlikte gittiler

Aydın’da meydana gelen trafik kazasında 4 yıl önce birlikte hacca giden ve daha sonra görüşmeye devam eden iki şahıs, ziyaret dönüşü karşıdan karşıya geçerken aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Ölen annesinin ellerini son kez tutan oğlunun döktüğü gözyaşı yürekleri burktu. 

Hacı arkadaşı Şevket Mendi'yi(75) ziyaret gelen Cevriye Gümüşkanat (80), akşam olduğu için evine bırakmak istedi. İlçe minibüsüne binen yaşlı kişiler, Kanyaşı Mahallesi'nde indiler. Karşıya geçmek isteyen yaşlı kişilere, Vahit Doğan yönetimindeki 09 UE 151 plakalı araç çarptı. Kazada, Cevriye Gümüşkanat ve Şevket Mendi olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza yerine gelen ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Cenazeler hastane morguna kaldırılırken, araç sürücüsü Doğan gözaltını alındı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

25 METRE SÜRÜKLENDİ

Acı haberi alan Mendi ve Gümüşkanat’ın yakınları kısa sürede bölgeye geldi. Sinir krizleri geçiren aile üyeleri, polis ve çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Gümüşkanat’ın oğlu ve gelini, ölen annelerinin ellerini bir an olsun bırakmadı. Mendi’nin oğlu, gelini ve torunu da gözyaşlarına hakim olmadı.

Kazanın ardından sürücü Vahit Doğan, gözaltına alınarak Umurlu Polis Merkezi’ne götürüldü. Mendi ve Gümüşkanat’ın cesetleri olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ediyor.
<< Önceki Haber Hacca da ölüme birlikte gittiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER