Hava durumuna dikkat! Kar geliyor

Hava durumuyla ilgili son tahminler ne yönde?

Hava durumuna dikkat! Kar geliyor

Hava durumu önümüzdeki günlerde nasıl olacak?

Perşembe günü Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgasının yurda giriş yapması bekleniyor. Tahminlere göre; sıcaklıklar 8 ile 10 derecenin altına inecek ve yüksek kesimlerde kısa süreli kar yağışlarına sebep olacak.

Perşembe günü: Gümüşhane ve Bayburt'ta karla karışık yağmur bekleniyor.
Cuma günü: Bolu, Karabük, Çankırı, Kastamonu, Sivas, Erzincan, Ağrı'da karla karışık yağmur, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Ardahan, Kars'ta ise; kar yağışı tahmin ediliyor.


Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Bursa, Balıkesir, Yalova, İzmir, Aydın, Isparta'nın güney çevreleri ve Burdur'un doğu ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/metrekare), Muğla ve Antalya çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli (50-100 kg/metrekare), yer yer aşırı (100 kg/metrekare üzeri) olması bekleniyor.
<< Önceki Haber Hava durumuna dikkat! Kar geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER