Havuz medyası kaç yalanla dolar

Havuz medyası, yatsıyı bulmadan sönen yalan mumlarını tutuşturmaya devam ediyor.

"Gülencilerden bizi kurtarın" manşeti asılsız çıktı!

Sabah gazetesinin "Gülencilerden bizi kurtarın" manşeti de yalan çıktı. Yurdun yöneticileri haberde bahsi geçen isimde kimsenin yurtta kalmadığını açıkladı.

Sabah Gazetesi, üzerinden 24 saat geçmeden yalanlanmasına rağmen iftira dolu haberlerine devam ediyor.

Gazetenin dün manşetinde yer alan haberde, Malatya'da Hizmet Hareketi'ne ait yurtlardaki öğrencilere siyasi yönlendirme yapıldığı, ayrılmak isteyenlerin de odalara kilitlendiği iddia edildi. İlde Hizmet Hareketi'ne gönül veren Hacı Mehmet Karagözlü tarafından yaptırılmış bir bayan öğrenci yurdu var. Ancak o yurtta habere kaynak olarak gösterilen S.B ve K.K adlı öğrenci bulunmuyor. 

Malatya Hacı Mehmet Karagözlü Öğrenci Yurdu Müdürü Nezahat Baş, "Bu devlet sonuçta Emniyeti, Milli Eğitimi olan bir ülke. Herhangi bir öğrenciyi zorla tutma baskı altında bulundurma gibi bir durum olamaz. Öğrenci kendi isteği ve kendi iradesiyle burada kalabilir veya ayrılmak istediğinde de ayrılabilir. Son zamanlarda yüzlerce öğrencimizin yurttan çıktığı çıkarıldığı şeklinde asılsız haberler vardır. Yani zaten 96 öğrencimizin olması da bu haberleri bariz bir şekilde yalanlamaktadır." diye konuştu.

Yurdun idarecilerinin yanı sıra öğrencileri de akıllara zarar siyasi baskı ve beddua seansı iddialarını yalanlıyor. 

Tıp öğrencisi İrem Sevinçer eğitim sezonunun başından bu yana yurtta kaldığını, bugüne kadar siyasi bir telkin olmadığını kaydetti. Yurda ilk geldiğinde siyasi bir propaganda yapılamayacağı şeklinde kendilerine belirtildiğini anlatan Sevinçer, beddua seansları haberlerinin gerçekle ilgisi olmadığını kaydetti. Yurt ortamının çok iyi olduğunu vurgulayan Sevinçer, “Beğenmesem burada kalmam. Ben çok memnunum. Her açıdan seviyorum burayı” ifadelerini kullandı.

<< Önceki Haber Havuz medyası kaç yalanla dolar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER