Havuzun yalanı ortaya çıkınca Karakaya'nın yaptığı savunma güldürdü!

Ekrem Dumanlı'nın tokat atmadığını çok açık şekilde gösteren görüntülerin ortaya çıkmasından sonra paniğe kapılan havuz medyasının kaleminden 'fitne' akan yazarı kendini savunmak için yine yalana başvurdu.

Havuzun yalanı ortaya çıkınca Karakaya'nın yaptığı savunma güldürdü!

Zaman Gazetesinin yayımladığı ve Ekrem Dumanlı'nın tokat atmadığını çok açık şekilde gösteren görüntüler için kaleminden 'fitne' akan yazar Hasan Karakaya'dan pes dedirten savunma: 'montaj'

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarında geçen ses kayıtlarının 'montaj' olarak savunulması uzun süre konuşulmuş ve bir çok kesim tarafından alay konusu olmuştu. Şaka gibi bir 'montaj' savunması da bu kez yalan ve iftira haberleriyle meşhur olan Akit'in yazarı Hasan Karakaya'dan geldi.

Ekrem Dumanlı'nın tokat atmadığını çok açık şekilde gösteren görüntülerin ortaya çıkmasından sonra zor durumda kalan ve paniğe kapılan havuz medyasının Akit'i kendini savunmak için yine yalana başvurdu. Kaleminden 'fitne' akan Hasan Karakaya bu günkü yazısında şu ifadeleri kullandı: "Ellerindeki “darp görüntüleri”ni “dublaj”larla, “montaj”larla değiştirmişler, tam bir “yavuz hırsız” taktiği ile “ev sahibi”ni bastırmaya, “suçlu” iken “güçlü” görünmeye çalışmışlardı..." Oysa ki havuz medyasının yayınladığı görüntülere bile dikkatli bakıldığında Ekrem Dumanlı'nın tokat atmadığı açık bir şekilde görülüyor.

İşte Hasan Karakaya'nın 'montaj' dediği, 'Ekrem Dumanlı tokat attı' yalanını ortaya çıkaran görüntüler...

Ekrem Dumanlı tokat attı yalanı
<< Önceki Haber Havuzun yalanı ortaya çıkınca Karakaya'nın yaptığı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER