Hidayet Karaca bugün açık görüşte ailesiyle buluştu

Özgür medyayı hedef alan operasyonda tutuklanan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Karaca, ailesiyle buluştu.

Hidayet Karaca bugün açık görüşte ailesiyle buluştu

Oğlu Sıdkı  Karaca, “Babam hukuksuzluklara ve hürriyetinin elinden alınmasına rağmen tebessüm ediyor. Herkesin dimdik durmasını ve kendilerine güvenmesini istedi.” dedi. 

Silivri Cezaevi’nde bulunan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, bugün, annesi, babası, kardeşleri, eşi ve çocuklarıyla açık görüşte hasret giderdi. Açık görüşte 1 saat 15 dakika babasıyla beraber kaldıklarını belirten oğlu Sıdkı Karaca, “Bu kadar yapılan zulme rağmen, hukuksuzluklara rağmen, hürriyetinin elinden alınmasına rağmen tebessüm ediyor. Bunlara rağmen iyi olduğunu gördüm. Babam sevenlerine, ‘Allah ne takdir etmişse o olur. Allah ne kadar yazmışsa o kadar kalırız içeride, ne bir eksik ne bir fazla’ dedi. Herkese teşekkür ediyor. Özellikle şunları söylememi istedi, ‘Ben kimsenin boynunu eğecek hiçbir şey yapmadım. Herkes dimdik dursun bize güvensin’ dedi.”  ifadelerini kullandı.
 
Küçük oğlu Emin Karaca da, “Babamı açık görmemiz iyi oldu. Sarıldık babama, hasret giderdik. Bu bizim için de babam için de iyi oldu.” diye konuştu.  


CİHAN
<< Önceki Haber Hidayet Karaca bugün açık görüşte ailesiyle buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER