Icebucketchallange'a çok büyük rakip çıktı

Son günlerde ALS hastalarına destek olmak için başlatılan ve kısa sürede dünyanın çoğu ülkesinde büyük ilgi gören Icebucketchallange kampanyasına Türkiye'den büyük bir rakip çıktı.

Icebucketchallange'a çok büyük rakip çıktı

Son günlerde ALS hastalarına destek olmak için başlatılan ve kısa sürede dünyanın çoğu ülkesinde özellikle sanatçılar ve sporcularların da katkısıyla büyük ilgi gören  Icebucketchallange kampanyasına Türkiye'den büyük bir rakip çıktı. 

Twitter'da başlatılan ve kısa sürede kullanıcılar tarafından büyük ilgi duyulan destek, Kimse Yok Mu Derneği'nin 'Türkmen Kardeşlerimiz İçin Yola Koyulduk' kampanyasıyla ilgili... Irak’ta başlayan iç karışıklıklar nedeniyle zor şartlar altında güvenli bölgelere göç edip sahip oldukları her şeyi ve yurtlarını arkalarında bırakarak yollara düşen Türkmenler için başlatılan kampanya, 5 TL'lik  yardımı içeren bir kampanya.

Yapılması gereken ise çok basit. Yardımseverlerden istenen  TÜRKMEN yazıp 5777’ye gönderecekleri kısa mesajlarla Türkmenlere en az 5 TL bağışta bulunmaları.

Kimse Yok Mu Derneği'nin, acil insani yardıma ihtiyaç duyan Türkmenler için başlattığı destek kampanyası, sosyal medyada özellikle Twitter'da, büyük ilgi gördü. Kampanyaya destek olan kullanıcılar. gönderdikleri yardım SMS'inin fotoğrafını paylaşıyor ve içlerinde tanıdık simalarında bulunduğu kullanıcılara meydan okuyorlar.










SAMANYOLUHABER.COM CELAL CELEP




<< Önceki Haber Icebucketchallange'a çok büyük rakip çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER