İhsan Özkes'den 'münafık' çıkışı

AKP’li İBB’nin sponsorluğuyla basılan kitapta 'Efendimiz'in (s.a.s.)' resminin olduğunu açıklandı.

İhsan Özkes'den 'münafık' çıkışı

CHP Milletvekili İhsan Özkes, AKP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğuyla basılan kitapta Peygamber Efendimizin resimlerinin yer aldığını açıkladı.

'DİNDE BUNA MÜNAFIKLIK DENİR'

Bugün'ün haberine göre, CHP Milletvekili İhsan Özkes, AKP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğuyla basılan kitapta Peygamber Efendimizin resimlerinin yer aldığını açıkladı. Durumu ikiyüzlülük ve samimiyetsizlik olarak yorumladı. “Dini literatürde buna münafıklık denir” ifadelerini kullandı. Özkes’in ‘AKP’nin Gerçek Yüzü’ isimli kitabına göre, Alman yazarlar Markus Hattstein ve Peter Delius’tan çevrilen ve içerisinde Peygamber Efendimizin resimlerinin bulunduğu kitaba İstanbul Büyükşehir Belediyesi sponsor oldu.

İSLAM DÜNYASI İNCİTİLDİ

2007’de Türkçe’ye çevrilen İslam Sanatı ve Mimarisi isimli kitapta Hazreti Muhammed (sas) deveye binmiş ve yüzü açık şekilde çizilerek bir minyatürde resmedildi. Aynı minyatürde Hazreti İsa (a.s), Peygamberimizin yanında eşeğe binmiş şekilde yansıtıldı. Özkes, kitabın tüm Müslümanlar’ı incittiğini dile getirdi.
<< Önceki Haber İhsan Özkes'den 'münafık' çıkışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER