İstanbul, Ankara ve İzmir Emniyet'inde büyük deprem

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde iki emniyet müdür yardımcısı yer değiştirdi, 10 şube müdür ve müdür yardımcısı da başka görevlere atandı.

İstanbul, Ankara ve İzmir Emniyet'inde büyük deprem

Rüşvet ve Yolsuzluk operasyonun ardından Emniyet'teki görevden alma ve yer değiştirme depremi İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın gelişiyle de tüm hızıyla devam ediyor. Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde çoğu KOM ve Asayiş Şubelerinde görevli amir, komiser sınıfında olmak üzere 470 polisin yeri değiştirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde 470, İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde de 12 müdür yardımcısı, amir ve memurun görev yeri değiştirildi.

İZMİR'DE 10 POLİS'İN GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’nde bugün 12 müdür görevden alındı. İki Emniyet müdür yardımcısı ile 10 şube müdürü ve müdür yardımcısı, başka görevlere atandı. Tayinler edilenler arasında, TCDD İzmir Liman İşletme Müdürlüğü’ne yönelik 7 Ocak 2014'teki operasyonu düzenleyen Mali Şube’nin Müdür Yardımcısı Metin Tuncer de bulunuyor. Tuncer, Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcılığı’na atandı. Ayrıca personelden sorumlu Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Karazeybek, Ruhsatlar ve Pasaport Şube Müdürlüğü’ne alınırken yerine Ayhan Saygılı getirildi.

İSTANBUL'DA 36 KİŞİNİN YERİ DEĞİŞTİ Öte yandan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğünden aralarında 1 emniyet amiri ve 2 başkomiserin bulunduğu 36 kişinin başka birimlere tayin edildikleri öğrenildi.

AJANSLAR

<< Önceki Haber İstanbul, Ankara ve İzmir Emniyet'inde büyük deprem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER