İstanbul'un göbeğinde kan donduran görüntü

İstanbul’un merkezî ilçelerinden Kadıköy’ün Hasanpaşa Mahallesi’nde güpegündüz yapılan uyuşturucu alışverişi, görenleri şoke ediyor.

İstanbul'un göbeğinde kan donduran görüntü

17-18 yaşlarındaki gençlerin rahat tavırlarla uyuşturucu satışı görüntülendi.. Birinci katında ailelerin yaşadığı ancak üst katları boş olan yıkık ve metruk dairelerde önce uyuşturucu içerek kalite kontrolü, ardından satış yapılıyor.

Zaman'ın haberine göre, İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı arka mahallelerde güpegündüz yapılan uyuşturucu alışverişleri, görenleri şoke ediyor. Uyuşturucu tacirlerinin rahat tavırlar sergilemesi, denetim yetersizliğini gözler önüne seriyor. Satıcılar, çocuk yaştaki müşterilerine adeta ölüm pazarlıyor. Hasanpaşa Mahallesi’nde yaşanılan bir pazarlığa Zaman muhabiri de şahit oldu. Uyuşturucuyu satan zehir taciri, müşterisiyle beraber maddeyi kullanmak için iki katlı metruk bir eve geliyor. Evin çatı katında kova denilen düzeneği hazırlayan satıcıya orada bulunan iki kişi de yardım ediyor. Zehir taciri daha sonra sattığı uyuşturucuyu müşterisine içiriyor. Burada kalite kontrol yapan satıcı uyuşturucuyu överek piyasada aranılan bir mal olduğunu belirtiyor. Zehir taciri içtiği uyuşturucunun etkisiyle polislerle yaşadığı olayları anlatıyor. Yakın bir zamanda evine baskın düzenlendiğini söyleyen satıcı, cezaevinden kısa bir süre önce çıktığını belirtiyor. 30 bin lira karşılığında cezaevinden çıktığını ve polislerin onu yakalamak istediğini de ifade eden zehir taciri, gülerek artık çok dikkat etmesi gerektiğine dikkat çekiyor. Birinci katında ailelerin yaşadığı ancak üst katları boş olan yıkık ve metruk dairelerde uyuşturucu trafiği yaşanıyor. İki katlı harabenin çatı katında uyuşturucunun kontrolü yapıldıktan sonra başka harabe eve gidip uyuşturucu satışını gerçekleştiriyorlar.
<< Önceki Haber İstanbul'un göbeğinde kan donduran görüntü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER