Karayollarında son durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarında son durum

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Günlük Yol Durumu Bülteni'ne göre,  Anadolu otoyolu kavşağı-Gümüşova arası 58'inci kilometresindeki Batı Hereke  viyadüğünde devam eden depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle saat  17.00'ye kadar D-100 karayolunun İstanbul istikametinde bir şerit trafiğe  kapatılacağından, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri  gerekiyor.
         
Milas-Yatağan yolunun 4-19'uncu kilometreleri arasındaki Kozağaç,  Boğayokuşu ve Karaltı mevkileri patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı  ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
         
Lapseki-Biga yolunun 49-53'üncü kilometreleri arasındaki sanat yapısı  çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak  sağlanıyor.
         
Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 47-48'inci kilometrelerindeki Ağva Köprüsü  mevkisi ile 56-57'nci kilometrelerindeki Palmiye Tatil Köyü mevkisinde devam eden  patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 28 Şubat'a kadar pazartesi,çarşamba ve  cuma günleri 15.00-16.00 saatleri arasında araç geçişine izin verilmeyecek.
         
Söke-Milas yolunun 59-61'inci kilometreleri arasındaki patlatmalı yol  yapım çalışmaları nedeniyle 4 Mart'a kadar çarşamba ve cumartesi günleri  14.00-16.00 saatleri arasında sürücüler söz konusu yolu kullanamayacak.
         
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87'nci kilometreleri  arasındaki muhtelif kesimlerde devam eden patlatmalı yol yapım çalışmaları  nedeniyle saat 19.00'a kadar yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.
        
Söke-Milas yolunun 0-19'uncu kilometreleri arasındaki Bafa Gölü-Karacabel  Tüneli mevkisi patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi  günleri 14.00-16.00 saatleri arasında araç geçişine izin verilmiyor.
         
Söke-Milas ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11'inci kilometreleri arasındaki  patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri  14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

<< Önceki Haber Karayollarında son durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER