Kenan Işık'la ilgili son gelişme

"Ameliyat çok başarılı geçti. Hiç olumsuz bir durum yok. Çok iyi. Yoğun bakımda olduğu için kendisini göremedik"

Kenan Işık'la ilgili son gelişme

Sanatçı Kenan Işık'ın tedavisi Amerikan Hastanesi'nde sürerken, habercilere açıklama yapan ATV Genel Müdürü Adem Gürses, "Ameliyat çok başarı geçti. 48 saat, belki biraz daha fazla uyutulacak. Olumsuz bir komplikasyon gelişmemesi en büyük iyiye gidiştir. Hiç olumsuz bir durum yok. Çok iyi. Yoğun bakımda olduğu için kendisini göremedik Ama doktordan aldığımız bilgiler de o yönde. Açıklamada, her ne kadar 'hayati risk devam ediyor' dense de, olumsuza doğru herhangi bir gidiş olmaması, zaten olumlu bir gelişmedir. İnşallah çok kısa sürede ayağa kalkacaktır. Ailesi yanında" dedi. 

SON 48 SAAT ÇOK ÖNEMLİ

Ünlü sanatçı Kenan Işık dün spor salonundan çıktıktan sonra fenalaşarak düşmüş ve başını sert zemine çarparak beyin kanaması geçirmişti. Amerikan Hastanesi'ne getirilen Işık 3,5 saatlik ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmıştı.
Kenan Işık'ın kaza geçirdiğini duyan sanatçı arkadaşları hastaneye gelerek ailesinden Işık'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Hastane çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı Zerrin Özer, "İnsanın hayatta çok sevdiği çok az insan oluyor. Onlardan bir tanesi. Dua edeceğim. 48 saat çok önemli dediler. Uyutacaklar. Umarım bütün dileğim bize dönmesi" şeklinde konuştu. 

ARKADAŞLARI BİLGİ VERDİ

Beyin kanaması geçiren ve yoğun bakımda tutulan Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında arkadaşları bilgi verdi.

Kenan Işık'ın kaza geçirdiğini duyan sanatçı arkadaşları hastaneye gelerek ailesinden Işık'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Oyuncu Aliye Uzunatağan da, "Ameliyatı başarılı geçmiş. 48 saati beklemek zorundayız. 48 saat sonra bilgi verecekler. Umarım o 48 saati geçireceğiz" dedi. 
Yapımcı Fatih Aksoy da, "Öğrendiğim kadarıyla durumu gayet iyi. Doktorları ve ailesi daha doğru açıklamayı yapar. Ameliyatı çok iyi geçmiş" diye konuştu.

<< Önceki Haber Kenan Işık'la ilgili son gelişme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER