PKK'dan korucubaşının evine hain saldırı!

Şırnak’ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK, korucubaşı Emin Negiz'in evine saldırdı...

PKK'dan korucubaşının evine hain saldırı!

  • PKK, tehdit ettiği korucubaşının evine bombalı saldırı düzenledi. 
  • Örgüt, saldırı sonrası korucubaşına bir de tehdit dolu bir mektup bıraktı. 
  • Negiz: "Eşim bile bana destek olmasa ben BDP ve PKK’ya karşı mücadeleme devam edeceğim."

Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, korucubaşı Emin Negiz, tehditlere ve saldırılara boyun eğmeyeceğini söyledi.

Olay, Konak Mahallesi Sanayi Sitesi Mevkii'nde meydana geldi. Aynı mahallede ikamet eden korucubaşı Emin Negiz, terör örgütünün sözde asayiş timi tarafından önce tehdit edildi, daha sonra evine el bombası atıldı. Olayda ölen ve yaralanan olmazken mahallede büyük panik yaşandı. Bombanın büyük bir gürültüyle patlamasının ardından Negiz, havaya ateş açarak saldırganları olay yerinden uzaklaştırdı.

Saldırının ardından olay yerine zırhlı araçlarla çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Güvenlik güçleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yeri inceleme ekipleri evin içinde ve çevresinde geniş çaplı inceleme yaparken, polis saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

Büyük bir gürültü ile dışarı fırladığını söyleyen korucubaşı Emin Negiz, “Bombanın patlaması ile birlikte deprem olduğunu sandım. Çocuklarım hiçbir şeyi göremedi, sadece bahçeden duman yükseldiğini gördüler. Dışarı çıkmamla birlikte havaya bir el ateş açtım. Her şey aslında ortada. Biz ne kadar barış diyorsak, onlar bu tür olayları istiyor. Biz barış istiyoruz, PKK terör örgütü bunu istiyor. Bizde sonuna kadar terörle mücadelemizi sürdüreceğiz. Eşim bana destek vermese bile ben BDP’ye, gençlik gurubuna ve PKK’ya karşı mücadeleme devam edeceğim.” dedi.

Öte yandan, saldırı yerinde bir tane mektup bırakıldığı öğrenildi. Mektubun içeriğinde korucubaşını ölümle tehdit ettikleri belirtildi.

CİHAN
<< Önceki Haber PKK'dan korucubaşının evine hain saldırı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER