Salı günü iki ilde okullara kar tatili!

İki ilde okullara kar tatili geldi! Kar yağışı sebebiyle Valiliklerden yapılan açıklamaya göre 10 Aralık Salı günü...

Salı günü iki ilde okullara kar tatili!

Artvin ve Zonguldak'ta kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Artvin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kar yağışının dün akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak devam ettiği belirtilerek, "Yoğun kar yağışı dolayısıyla valiliğimizce il merkezi ile Hopa, Murgul ve Borçka ilçelerimizdeki tüm ilk, orta ve lise düzeyindeki eğitim kurumları 10 Aralık Salı günü bir gün süreyle tatil edilmiştir" denildi.

Açıklamada, ayrıca il genelinde kamu kurumlarında görev yapan engelli ve hamile personelin 10 ve 11 Aralık tarihlerinde iki gün süreyle idari izinli sayılacağı kaydedildi.

-Zonguldak-

Zonguldak merkeze bağlı belde ve köylerdeki taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda yarın eğitime ara verileceği bildirildi.

Zonguldak Valiliğinden yapılan açıklamada, Meteoroloji Müdürlüğünün olumsuz hava koşulları beklentisinden dolayı merkeze bağlı belde ve köylerde taşımalı eğitim yapılan ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime yarın 1 gün süreyle ara verileceği kaydedildi.

Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri de kar yağışının yarın etkisini artıracağını belirterek, vatandaşları buzlanmanın yanı sıra don riskine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

AA

<< Önceki Haber Salı günü iki ilde okullara kar tatili! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER