Yandaş medya yalan haberde sınır tanımıyor!

Yalanda sınır tanımayan gazeteler ve internet siteleri, Zaman'da yayımlanmayan bir haberin yalanlandığını söyleyecek kadar ileri gittiler.

Yandaş medya yalan haberde sınır tanımıyor!

Bir internet sitesi, Zaman gazetesinde dün "Reza Zarrab'ın Azerbaycandaki bir general ile ilişkileri ortaya çıktı" başlıklı bir haber yayınladığını iddia etti. Hayali haberde, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu dosyasında Azerbaycanlı bürokratların isimleri de yer aldığı ileri sürüldü. Çarpıtma bununla da kalmadı. Haberin internet sitesinden de çıkarıldığı yalanı atıldı.

ZAMAN'DA O HABER HİÇ YAYINLANMADI 

Zaman Gazetesi, haberde iddia edildiği gibi basılı gazetesinde ve internet sitesinde böyle bir haberi yayınlamadı. Gazetenin sisteminde de böyle bir haber bulunmuyor. Ajanslar tarandığında da böyle bir haberin üretilmediği görülüyor.

VERİLEN LİNK ZAMAN'IN ANA SAYFASI

Haberin tamemen uydurma olduğu ayen beyan ortadayken, haberin tamamının okunması için verilen link de Zaman.com.tr'nin ana sayfasına çıkıyor. İddialarını kanıtlayamayan komplocu site, tamamen hayal mahsülü haberinde, ne bir ekran görüntüsü, ne bir belge yayınlayabildi.

<< Önceki Haber Yandaş medya yalan haberde sınır tanımıyor! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER