Ekrem Dumanlı'dan gündeme ilişkin çok çarpıcı açıklamalar

Ekrem Dumanlı ve Erhan Başyurt Bugün TV'de gündemi değerlendirdi.

Ekrem Dumanlı'dan gündeme ilişkin çok çarpıcı açıklamalar

Gündemle ilgili Bugün TV'nin konuğu olan Ekrem Dumanlı ve Erhan Başyurt gündem ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özellikle Ergenekon ve muhaliflerin terörle yaftalanması meselesine değinen Dumanlı ve Başyurt 'herhangi bir kuruma el koymak için terörle suçlanıp mal varlığına el konulmaya çalışıldığının' altını çizdiler. Ekrem Dumanlı'dan çok çarpıcı açıklamalar | Samanyolu Haber

İşte Bugün TV'de Tarık Toros'un konuğu olan ikilinin açıklamalarından satır araları:

Ekrem Dumanlı: Adının başına İslâmi, milli gelince insanlar 'derin yapıdan' kurtulamıyor. Parti kapatma davası yapılıyorken, Tayyip Bey'in dışarı atılması için görüşmeler yaptılar mı yapmadılar mı? İlla ki Ergenekon konuşulacaksa benim ve Erhan'ın yazdığının binlerce kat fazlasını yazan AKP'liler var. Misal Şamil Tayyar makaleler yazdı yetmedi kitap yazdı zengin oldu. Kambersiz düğün olmaz onu da çağırsınlar ifade vermeye.

Dünya gazeteleri yılda bir kere bir araya geliyor. Arkadaşlar beni arıyor herkes sizi soruyor. Sağ olsun savcı bey yurt dışı yasağımı kaldırmıyor. Türkiye'yi Zaman Gazetesi, Samanyolu Televizyonu üzerinden dünyaya rezil ettiler. Gazeteci arkadaşlarıma şunu söyleyeyim; o gün bize bacak bacak üstüne atıp kahve içerken, yesinler birbirlerini diyen arkadaşlar şuan bir şekilde terör örgütü ile ilişkilendirilip haklarında soruşturma açılıyor. Ergenekon'la ilgili bana gelen soruya karşı söyleyeceğim ilk şey 'buraya 'ben Ergenekon'un savcısıyım' diyen beyefendiyi de çağırın.

Bir insanı terörle ilişkilendirdiğinizde malına el koymaya kadar her şeyi yapabiliyorsunuz dolayısıyla Doğan Grubu'na el koymak için süreç buraya gidiyor.
Her muhalefet edenin nasıl terörist ilan edilmeye çalışıldığına değinen Erhan Başyurt ta konuyla ilgili şunları söyledi: Terör örgütü diyerek alıyorlar fakat hiç bir kanıt ve somut delil sunamıyorlar. İki hakim kararlarından dolayı 6 gün içerisinde terör örgütü çerçevesinde içeri atıldılar. Özel yetkili mahkemeler ve proje hakim ve savcılar bu işleri kolaylaştırmak için ayarlanmıştır. Hakimleri 17 ve 25 numaralı hücrelere koyarak yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun intikamını alıyorlar. Doğu Perinçek 17 numarada kendisini tutuklatan hakimin yattığını ve çıkarken bunun oradakilere söylediğini belirtti. Daha sonra Erdoğan ve Gül'ün de içeriye gireceğini söyledi.

SAMANYOLUHABER.COM

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER