Güney Koreli ünlü oyuncu Lee Sun-kyun aracında ölü bulundu

Güney Kore polisi, Oscar ödüllü "Parazit" filminin aktörü Lee Sun-kyun'un park halindeki aracında ölü bulunduğunu açıkladı.

SHABER3.COM

Güney Koreli oyuncu Lee Sun-kyun, 48 yaşında hayatını kaybetti. Sun-kyun’un intihar etmiş olabileceği düşünülüyor. Sun-kyun, Oscar ödüllü Parazit filminde oynamıştı.

Yerel medyada çıkan haberlere göre Lee Sun-kyun, Güney Kore’nin başkenti Seul’de bir arabanın içinde baygın halde bulundu. Sun-kyun’un yanında tüter halde bir kömür bloğu olduğu da belirtildi.

Yonhap haber ajansındaki haberlere göre Sun-kyun’un evinde bir not bulundu, bu yüzden intihar etmiş olabileceğinden endişe ediliyor. Kendisine esrar ve psikoaktif uyuşturucu kullanmak suçlamaları yöneltilmiş ve hakkında soruşturma başlatılmıştı. Sun-kyun, uyuşturucu sonrası televizyon ve reklam işlerini kaybetmişti. Ekim ayında çekimleri başlayan televizyon dizisi No Way Out’un kadrosundan çıkarılmıştı.


Ülkede uyuşturucu kullanımı ağır suç kapsamında. Bu yüzden soruşturuluyor. Sun-kyun, haftasonu ifade vermiş ve ifadesi 19 saat sürmüştü.

Sun-kyun, aktris Jeon Hye-jin ile evli ve iki çocuğu var. 20 yılı aşkın bir süredir oyunculuk kariyeri bulunan Sun-kyun, onlarca film ve dizide oynadı. 2010’lu yıllarda da herkesin tanıdığı bir aktör haline geldi.
<< Önceki Haber Güney Koreli ünlü oyuncu Lee Sun-kyun aracında ölü bulundu Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER