Havuz yine 'fena çuvalladı'!

CHP 25. Dönem İstanbul Milletvekili ve 26. dönem milletvekili adayı Eren Erdem, havuz medyasının manşetini Twitter'dan yalanladı.

Havuz yine 'fena çuvalladı'!

"Akşam gazetesi yine beni hedef göstermiş :) Ama bu sefer çok fena çuvallamış." diyerek gazetenin iddiasındaki gizli tanık ile kendi yazışmalarını yayınlayan Eren Erdem "Hükümet bir iddianame hazırlıyor. DELİL yok. BELGE yok. GİZLİ TANIK ifadesi var. Gizli tanık kim? 'Bana para teklif ediyorlar' diyen adam :)" dedi.

Yazar, Gazeteci, CHP 25. Dönem İstanbul Milletvekili ve 26. dönem milletvekili adayı Eren Erdem, 'Havuz medyası' olarak bilinen Akşam'ın iddialarını Twitter hesabından yalanladı.

İşte, Erdem'in o tweetleri:

1- Akşam gazetesi yine beni hedef göstermiş :) Ama bu sefer çok fena çuvallamış. Hükümetin hazırladığı 25 Aralık iddianamesinin rezilliği ++

2- Haberde 'benim paralelci olduğumu' yazmışlar.' Delilleri,Hükümetin 25 Aralık iddianamesinde 'AYÇİÇEĞİ' kod adlı bir gizli tanığın ifadesi

3- AYÇİÇEĞİ kod adlı gizli tanığın ifadesi dışında, bir tane DELİL-BELGE yok. Peki bu AYÇİÇEĞİ kim? Söyleyeyim, Karşı'nın eski sahibi ++

4- İsmi Turan Ababey. Hatırlarsınız, daha önce de 'PARA KARŞILIĞI' TV'lere çıkmıştı. Şimdi bu şahıs,Hükümetin 25 Aralık dosyasına dahil oldu

5- Dosyada 'bir tane DELİL-BELGE yok.' sadece GİZLİTANIK ifadesi var. Gizli tanık yaptıkları ŞAHIS, daha önce de TV'lere çıkmıştı..

6- TV'lere çıkmadan önce, benimle bu YAZIŞMALARI yapmıştı. Şahıs TV'de Erdoğan'dan özür dilemişti. Ben biliyordum...







7- GİZLİ TANIK (ayçiçeği) iflas etmiş bir işadamı olarak, PARA KARŞILIĞI TV'lere çıkartıldı. Erdoğan'dan özür diletildi ve satın alındı.

8- Kendisi zaten TV'lere çıkmadan bir süre önce benimle yaptığı yazışmalarda, yapacaklarını itiraf etmişti..

9- Bir önceki tweette paylaştığım yazışmaları, ŞAHIS A Haber'de kabul etmişti.

Olayın özeti şudur. Hükümetin 25 Aralık iddianamesinde GİZLİ TANIKLAR nasıl hazırlanmış? İşte böyle.

AKŞAM ve diğer havuzcular, manşetten bana saldırırken 5 defa düşünsün. Aksi taktirde böyle REZİL olurlar. Kimi GİZLİ TANIK yaptıklarına da..

Hükümet bir iddianame hazırlıyor. DELİL yok. BELGE yok. GİZLİ TANIK ifadesi var. Gizli tanık kim? 'Bana para teklif ediyorlar' diyen adam :)

EY Havuz! Sizin attığınız manşetler işte bu kadar 'uydurma ve gerçekdışı.' Delilleriyle 'rezilliğinizi ortaya koydum' Bu da size dert olsun.

Hadi Eyvallah :)
<< Önceki Haber Havuz yine 'fena çuvalladı'! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER