HDP Batman İl Örgütü, 1 Eylül Dünya Barış Günü mitingi düzenleyecek

HDP Batman İl Örgütü, 1 Eylül Dünya Barış Günü mitingi düzenleyecek

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman İl Örgütü tarafından 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısı ile kentte barış mitingi düzenlenecek.

HDP'li İl yöneticiler, HDP Batman Milletvekilleri Ali Atalan, Ayşe Acar Başaran ve Belediye Eş Başkanı Gülistan Akel tarafından partinin il başkanlık binasında basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya kentte görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri katıldı.

HDP İl Eş Başkanı Abdulbari Karaağaç burada yaptığı açıklamada, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısı ile bir barış mitingi düzenleyeceklerini söyledi. Amaçlarının barışa katkı sağlamak olduğunu vurgulayan Karaağaç, "Yıllardır orta doğuda kan ve savaş var. Biz bu savaş ve kanın durması için barış barış diye haykırmaya devam edeceğiz. Son zamanlarda yaşanan çatışmaların son bulmasını istiyoruz. Ne çocuk, ne erkek, ne de kadınların ölmesini istemiyoruz. Bu çağrımızı 1 Eylül Dünya Barış Günü düzenleyeceğimiz mitingde yine dile getireceğiz. Mitingimizi Salı günü 16.00-19.00 saatleri arasında Farabim Hastanesi kavşağında gerçekleştireceğiz. Bütün halkımız bu anlamlı mitinge davetlidir." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber HDP Batman İl Örgütü, 1 Eylül Dünya Barış Günü... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER