Hırsızlık olayının ardından şantaj çıktı


İzmir'in Karşıyaka ilçesinde hırsızlık olayını araştıran ekipler, tehdit ve şantaj ile cinsel saldırıda bulunarak gasp yaptığını belirlediği bir kişiyi gözaltına aldı.

07 Şubat tarihinde H.Ş. (61) isimli şahsa ait evden hırsızlık olayının meydana geldiği bilgisinin alınması üzerine Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yapılan incelemelerde evden hırsızlık olayının meydana gelmediği, E.T.(22) isimli şüphelinin Z.Ş.'nin (57) sosyal paylaşım sitesi üzerinden arkadaşlık yaparak çıplak videolarını çektiği, bu görüntüleri eşine, yakınlarına göstereceği ve internet üzerinden yayınlayacağı tehdidi ile 06 Şubat tarihinde ikametine gelerek kendisi ile zorla birlikte olduğu, evde bulunan 2 adet bilezik ile 2 bin TL parasını aldığı ve şahsa karşı koymaya çalıştığı ancak şahıs tarafından darp edildiği, eşinden ve çevresinden korktuğu için hırsızlık olayının meydana geldiğini söylediği tespit edildi.

Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla E.T. isimli şahıs Konak ilçesi Basmane bölgesinde yakalandı. E.T. 'yağma, tehdit, şantaj ve cinsel saldırı' suçlarından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Z.Ş. isimli şahsa ise 'suç uydurmak' suçundan işlem yapıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Hırsızlık olayının ardından şantaj çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER