Kadın Çalışmaları Kongresi'nin sonuç bildirgesi kitap haline getirildi

Kadın Çalışmaları Kongresi'nin sonuç bildirgesi kitap haline getirildi

'Türkiye'de ve Dünyada Kadın' ana temasıyla Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KADAUM) tarafından nisan ayında düzenlenen Uluslararası Çukurova Kadın Çalışmaları Kongresi'nin sonuç bildirgesi kitap haline getirildi.

KADAUM Başkanı Prof. Dr. Gülseren Ağrıdağ ve yönetim kurulu üyeleri, seçilmiş bildirilerden oluşan toplam 84 makalenin yer aldığı ISBN kodlu 'Türkiye'de ve Dünyada Kadın Araştırmaları /Research on Woman in Turkey and in the World' başlıklı kitabı Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Tükel'e takdim etti.

KADAUM Başkanı Prof. Dr. Ağrıdağ, Rektörlük tarafından BAP proje desteği sunulan bu çalışma için Rektör Prof. Dr. Kibar'a teşekkürlerini sunarken, bu desteğin devamında 2016 yılında da yeni bir uluslararası konferans çalışmalarına devam edileceğini belirtti.
Ziyarete KADAUM Yönetimi ile katılan Prof. Dr. Ağrıdağ ayrıca YÖK tarafından da önerilen 'Toplumsal Cinsiyet' ile ilgili planlanan eğitim ve bilgilendirme dersleri konusunda da bilgi paylaşımında bulundu.
CİHAN
<< Önceki Haber Kadın Çalışmaları Kongresi'nin sonuç bildirgesi kitap... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER