Kahramanmaraş'ta 5 kişi sobadan zehirlendi


KAHRAMANMARAŞ (CİHAN)- Kahramanmaraş'ta sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 3'ü çocuk 5 kişi, hastanede tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Onikişubat ilçesi Mevlana Mahallesi Sütçü İmam Caddesi'nde ikamet eden Eshabil Saylak ve ailesi, akşam kömür sobasını yakarak yattı. Gece sobadan sızan gazdan etkilenen ailenin 9 yaşındaki oğlu İsmail Saylak, uyanarak babasına haber verdi. Durumu fark eden baba Saylak, eşi Hatice (41), çocukları Halit (12), İsmail (9) ve Muhammed Emin (1) Saylak'ı kendi imkanlarıyla Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörükselim ek hizmet binasına getirdi. Tedavi altına alınan ailenin durumunun iyi olduğu bildirildi.

Baba Saylak, yaşanan olayla ilgili şunları söyledi: "Sabaha karşı oğlum İsmail, bana seslenerek, baba boğazıma bir şey oldu dediğinde çocuk istifra etmeye başladı, çocuğu öyle görünce korktum. Ben de kendimi zorlayarak dışarı çıktım. Biraz hava alınca diğer çocuklarıma ve eşime seslendim. Hemen onları da uyandırarak kendi imkanlarımla eşimi ve çocuklarımı hemen hastaneye getirdim."
CİHAN
<< Önceki Haber Kahramanmaraş'ta 5 kişi sobadan zehirlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER