Kar yağışı, Anadolu Yakası'nı beyaza bürüdü


İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı Anadolu Yakası'nda birçok yeri beyaza bürüdü. Gece boyunca yağan kar nedeniyle iş yerlerinin önü karla dolunca, esnaf sabah mesaiye kar temizliği ile başladı. Çocuklarsa lapa lapa yağan karın keyfini kar topu oynayarak ve kardan adan yaparak çıkardı.

İstanbul'da dün başlayan kar yağışı gece boyunca devam etti. Sabah saatlerinde de etkisini sürdürdü. Yoğun kar yağışı nedeniyle Anadolu Yakası'nda özellikle yüksek kesimler ve çatılar beyaza büründü. Ağaçların ve toprak alanların üzerinde kar kalındığı 20 santime ulaştı. Ormanlık alanlarda kartpostallık manzaralar oluşturan kar, zaman zaman sürücülere zor anlar yaşattı. Esnaf, sabah iş yerlerinin önündeki karı temizleyerek başladı mesaiye. Çocuklarsa tatili de fırsatı bilerek kendilerini sokağa attı ve karın keyfini çıkardı. Kimisi kar topu oynadı kimisi de kardan adam yaptı.

Bu arada, belediyenin kar temizleme araçları da yollardaydı. Görevliler trafikte herhangi bir aksama olmaması için tuzlama ve kar kürüme işlemlerini aralıksız sürdürdü.

CİHAN
<< Önceki Haber Kar yağışı, Anadolu Yakası'nı beyaza bürüdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER