Karslı: AKP, Osmanlı'dan kalma saraylarda PKK ile anlaşmalar yaptı


Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, AK Parti'nin Osmanlı'dan kalma saraylarda PKK ile anlaşmalar yaptığını iddia ederek, milletin tarihine leke sürdüğünü söyledi. Karslı, "Bebek katili için güzellemeler yaptılar. Buna da Osmanlıcılık adını verdiler. Ortadoğu'ya abi olacağız dediler. Sonuç ortada. Günde '5 vakit' çelişkili beyanlarla siyaset olmaz." dedi.

Terör araştırma önergesini reddeden MHP'ye de yüklenen Karslı yazılı değerlendirmesinde, "Terörün araştırılmasını istemeyen babanız olsa güvenmeyin" ifadesini kullandı. Karslı, delile ve akla dayanmayan siyasetin sürdürülemeyeceğini, devletin kurumların tümünü seferber ederek ölümleri araştırması gerektiğini kaydetti.
Terörün sebebini küresel güçlere ve bu güçlerle irtibat halinde olan derin mekanizmalara bağlayan Karslı, AK Parti'nin bu oyunun içinde olduğunu ileri sürdü.

Irak ve Suriye'den sonra hedefin Türkiye'nin bölünmesi olduğunu dile getiren Karslı, çözüm sürecinin bitmediğini, bir üst aşamaya geçerek PKK'yı güçlendirme sürecine girdiğini kaydetti. Karslı, "Gelinen noktada 60-70 bin insanımız öldü. Dağa çıkanlar da bizim evlatlarımız. Biz onlara sahip çıkamadık. Sahip çıksaydık dağda olmazlardı." özeleştirisini de yaptı.
CİHAN
<< Önceki Haber Karslı: AKP, Osmanlı'dan kalma saraylarda PKK ile anlaşmalar... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER