Kaymakam, şampiyon öğrencileri makamında kabul etti


Hatay'ın Erzin İlçesi Kaymakamı Hasan Yaman, okullar arası yapılan voleybol turnuvasında İskenderun bölge şampiyonu olan başarılı sporcuları makamında kabul etti.

Şehit Uğur Ekiz Meslek Lisesi ve Yeşilkent Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan ve Halk Eğitim Merkezi (HEM) adı altında mücadele eden Erzin takımı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen A kategorisi genç erkekler voleybol turnuvasında İskenderun bölge şampiyonu oldu.

Şampiyon öğrenciler, öğretmenleri ve okul idarecileri ile birlikte ilçe kaymakamı Hasan Yamanı ziyaret etti.Başarılı sporcuları makamında kabul eden Kaymakam Hasan Yaman, "Bizim önem verdiğimiz çalışmalarımızdan birisi de spordur. Gençlerimizin ve çocuklarımızın spora ilgi göstermeleri anlamında,sporcularımızın aldığı bu başarılar oldukça önemlidir. İlçemizde spor altyapısını güçlendirmek ve sporcu yetiştirmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Öğrencilerimin bu başarısı başka öğrencilere'de örnek olacaktır.Kendilerini ve takımda emeği geçen öğretmen ve idareci arkadaşlara teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyarete öğrencilerin yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya,Halk Eğitim Müdürü Cemal Özsoy,i lçe Spor Müdürü İdris Kamalak,okul idarecileri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Hasan Yamana üzerinde ismi yazılı takım forması hediye edildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kaymakam, şampiyon öğrencileri makamında kabul etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER