Kayseriye uçuşlar 49 liradan başlayacak


Atlasglobal Havayolları, Atatürk Havalimanı'ndan Kayseri'ye tarifeli seferlere başlıyor. Haftanın her günü yapılacak seferlerin bileti her şey dahil 49 TL'den başlayacak. Bu seferlerde yolcular, kayak ekipmanlarını ücretsiz taşıma hakkına da sahip olacak.

Atlasglobal Havayolları, yurtiçinde uçuş ağına Kayseri'yi ekleyecek. Atatürk Havalimanı'ndan ilk sefer 14 Aralık'ta gerçekleşecek. Atlasglobal Havayolları, Kayseri seferleriyle birlikte uçtuğu nokta sayısı 30'a ulaşacak. Kayseri uçuşları haftanın her günü yapılacak. Seferler, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Kayseri Havalimanı'na gerçekleşecek.

KAYAK EKİPMANLARI ÜCRETSİZ TAŞINACAK

Atlasglobal Havayolları'ndan yapılan açıklamada, "Uçaklar İstanbul'dan saat 19.50'de kalkarak 21.15'de Kayseri'de olacak; Kayseri'den ise saat 06.45'de kalkarak 08.10'da İstanbul'a varacak. İstanbul – Kayseri yolcuları özel fiyat, ücretsiz ikram gibi avantajlarının yanısıra kayak ekipmanlarını ücretsiz taşıma hakkına da sahip olacaklar. İstanbul - Kayseri uçuşları, iki şehir arasındaki ulaşım ağını güçlendirmenin yanı sıra sağladığı bağlantılı uçuşlarla Kayseri'den yurtdışına yapılacak seyahatlerde Atlasglobal yolcularına ayrıcalık yaşatacak. Atlasglobal'in Kayseri - İstanbul seferi ile yolcular İstanbul bağlantılı olarak Düsseldorf, Paris, Londra, Amsterdam, Ercan, Zaporijya ve Lviv'e uçuş gerçekleştirebilecek. Haftanın her günü yapılacak seferlerin bileti her şey dahil 49 TL'den başlayacak." denildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Kayseriye uçuşlar 49 liradan başlayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER