Kazadan önce drift görüntüleri ortaya çıktı


İstanbul'un Kadıköy ilçesinde, çiçekçi Mehmet Emin Kaya'nın ölümüne neden olan lüks otomobilin kısa bir süre önce drift yaptığı ortaya çıktı.

Şaşkınbakkal mevkisinde, 11 Temmuz 2015 günü saat 03.30 sıralarında, başka bir otomobille yarış yaptığı ve aşırı süratli olduğu iddia edilen, İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Murathan Ö.'nün kullandığı lüks otomobil kontrolden çıktı. Savrulan araba, kaldırımı aşarak yol kenarındaki çiçek tezgâhında çalışan ve o anda Kur'ân okuduğu öğrenilen, Açıköğretim Fakültesi İktisat Bölümü mezunu, 34 yaşındaki Kaya'ya çarptı. Ağır yaralanan Kaya, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, sürücü ise kaçtı. Zanlı Murathan Ö., 87 gün sonra, Anadolu Adliyesi'ne dün teslim olmuştu.

Sürücü Murathan Ö.'nün, kazadan 30 saniye önce drift yaparken görüntüleri ortaya çıktı. Zanlı Murathan Ö.'nün kazadan 35 saniye önce, kaza yerine 500 metre kala yolda drift atarken görüntüleri mobese kameralarına yansıdı. Görüntüde, kazadan önce boş olan yolda, Murathan Ö.'nün yolda drift yaptığı görüldü. CİHAN
<< Önceki Haber Kazadan önce drift görüntüleri ortaya çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER