Kılıç: Sahadan galip ayrılmak istiyoruz

Kılıç: Sahadan galip ayrılmak istiyoruz

Spor Toto 2. Lig takımlarından Bandırmaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, bu hafta sonu kendi sahalarında karşılaşacakları İstanbulspor müsabakasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İstanbulspor'un ligin iddialı takımlarından olduğunu dile getiren Kılıç, "Bu açıdan seyir zevki yüksek bir maç olacak. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak sahadan puanlarla ayrılacağımızı düşünüyorum." dedi.

Ligin üçüncü haftasına İstanbulspor'un lider olarak girdiğini anımsatan Kılıç, "Şampiyonluk iddiamızı sürdürmek için İstanbulspor'u yenerek aramızdaki puan farkını kapatmak istiyoruz. Bunun için taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız olacak. Tüm taraftarlarımızı centilmenlik kuralları içerisinde takımlarını desteklemeye davet ediyorum." şeklinde konuştu.

Takımda oynayan oyuncuların yüzde 50'sini yeni gelen oyuncuların oluşturduğunu dile getiren Kılıç, "Oyuncuların birbirlerini tanımaları için biraz daha zamana ihtiyacımız var. 5-6 hafta sonrasında taraftarlarımız karşılarında seyir zevki yüksek ve tempolu oynayan bir takım bulacaklarından şüpheleri olmasın. Önemli olan bu süreyi en az kayıpla atlatmaktır. Bunun için teknik heyet ve oyuncular olarak elimizden geleni hep birlikte yapacağız. Taraftarımız da kendi üzerine düşeni yaparsa Bandırmaspor olarak sezon sonunda hedeflediğimiz yere geliriz." ifadesini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Kılıç: Sahadan galip ayrılmak istiyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER