Kılıçdaroğlu seçim bildirgesi toplantısına herkesi davet etti


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Geleceği Birlikte Kuruyoruz' diyerek yola çıktıklarını belirterek, 19 Nisan Pazar günü açıklayacakları seçim bildirgesi toplantısına herkesi davet etti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yazılı açıklamayla yaptığı davetinde; demokratik, adil ve refah içerisinde bir Türkiye hedefine ulaşmak için meslek odaları, sendikalar, sivil toplum örgütleri ve yurttaşların geniş katılımıyla 'Geleceği Birlikte Kuruyoruz' diyerek yola çıktıklarını belirtti. Kemal Kılıçdaroğlu, bütün yurttaşların temel hak ve özgürlüklerinin korunduğu, hiç kimsenin kimliği, inancı, yaşam biçimi ve siyasal görüşü nedeniyle ayrımcılığa uğramadığı, demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin tam manasıyla anlam bulduğu, devletin verimlilik ve hesap verebilirlik ilkeleri çerçevesinde yeniden düzenlendiği, emeğin haklarının güçlendirildiği, güçlü ekonomi ve sürdürülebilir büyümenin temellerinin atıldığı, çevrenin korunduğu bir Türkiye hayalinin yol haritasını çıkardıklarını sıraladı.

"BAŞLANGIÇ ADAMINI 'YAŞANABİLECEK BİR TÜRKİYE' TOPLANTISIYLA HEP BİRLİKTE ATACAĞIZ"

Hayallerdeki Türkiye'yi gerçek yapmak için 2015 yılının bir umut yılı olduğuna vurgu yapan Kılıçdaroğlu, "Bu umut yılını zafer yılı yapacak olansa bizlerin ortak mücadelesi, azmi ve kararlılığı olacaktır." dedi.

Kılıçdaroğlu, "Bu mücadelenin başlangıç adımını, Seçim Bildirgemizi açıklayacağımız, 'Yaşanabilecek Bir Türkiye' toplantısıyla hep birlikte atacağız. 19 Nisan 2015 Pazar günü saat 11.00'de Ankara Ticaret Odası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapacağımız toplantıya teşriflerinizi bekler, bu önemli günde sizi de aramızda görmekten onur duyarız." davetini yaptı. CİHAN
<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu seçim bildirgesi toplantısına herkesi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER