Kırşehir 'Toplum Destekli Polislik'ten kargo şirketlerine şüpheli paket uyarısı


Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü görevlileri, kent merkezinde faaliyet gösteren Kargo Şirketlerini ziyaret ederek, şüpheli şahıslar ve paketler üzerinde bilgilendirme çalışmaları yaptı.

TDP Şube Müdürlüğü polis ekipleri tarafından yapılan bilgilendirme çalışmasında, kargo büroları yöneticileri ve çalışanlarının kendilerine gelen paket ve kolilerin kabul edilmeden önce, gerekli güvenlik kontrollerinden geçirilerek alınması gerektiği anlatılarak, özellikle kamu kurum ve kuruluşlarına gelen gönderilerde daha dikkatli ve duyarlı olunmasına dikkat çekildi.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nden konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Kırşehir kent merkezinde faaliyet gösteren özel kargo şirketleri ve PTT'nin Kargo büroları ziyaret edilerek, büro yöneticileri ve çalışanlarına yönelik şüpheli paketler konusunda bilgilendirme faaliyetinde bulunulmuştur. Kargo kabul görevlileri, şüphelendikleri gönderiler veya göndericilerle karşılaşmaları durumunda mutlaka 155 polis imdat hattına bildirmeleri gerekmektedir. Yapılan çalışma ile istenmeyen olayların yaşanmasının önüne geçilmesi amaçlanmıştır." denildi.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün önleyici polislik hizmetleri kapsamında bilgilendirme çalışmalarının önümüzdeki günlerde de devam edeceği bildirildi. CİHAN
<< Önceki Haber Kırşehir 'Toplum Destekli Polislik'ten kargo şirketlerine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER