Muş'ta şeffaf durak talebi

Muş'ta şeffaf durak talebi

Muş Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Salih Kılıç, duraklarda sivil araçların park etme sorunu nedeni ile şeffaf durakların yapılmasını talep etti.

Muş Belediyesi'nin durak yerlerine levhaların asılması çizgilerle belirtilmesine rağmen, sivil araç parklarının devam etmesi, toplu taşıma duraklarını kullanılamaz hale getirdi. Durak yerlerine park eden sivil araçlar üzerinde trafik ekiplerinin etkili denetimlerinin de olmaması karşısında yeni çözümler aranmaya başlandı.

Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Vekili Salih Kılıç, durak yerlerine şeffaf durakların yapılmasının etkili olacağını, yönetmelikte durak yerlerinin 5 metre önü ve arkasına park etmenin yasak olduğunu, ancak Muş'ta bu kurallara kimsenin uymadığını belirtti. Kılıç, küçük ceplerin yapılarak, şeffaf durakların konulması halinde, durak yerlerinin işlev kazanacağını ifade ederken, şeffaf durakların yapılması halinde, toplu taşıma araç sürücülerinin de buna mutlaka uyacaklarını, bu konuda kimsenin endişe etmemesi gerektiğini vurguladı. Kılıç, sürücülerin araç yerleri dışında indir-bindir yapmayacaklarını, bunun bütün sorumluluğunu da üzerine aldığını söyledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Muş'ta şeffaf durak talebi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER