Klasik Vücut Geliştirme Türkiye Şampiyonası'nda Çankırılı sporcu 2. oldu

Klasik Vücut Geliştirme Türkiye Şampiyonası'nda Çankırılı sporcu 2. oldu

Mersin'de düzenlenen Erkekler Klasik Vücut Geliştirme Türkiye Şampiyonası'nda Çankırılı sporcu Murat Polat Türkiye ikinciliği elde etti.

Daha önce de Türkiye ikinciliği kazandığını ifade eden Polat, "Bu spor gerçekten çok çalışma gerektiren bir spor. Ben haftanın 6 günü antrenman yapıyorum. Bu sene de çok çalışarak Türkiye 2.si oldum. Bundan sonraki şampiyonada inşallah Türkiye şampiyonluğunu kazanacağım." dedi.

Mersin'de düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda elde ettiği derece ile dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandığını dile getiren Polat, "Çalışmalarım bana sadece Türkiye ikinciliği kazandırmadı. Bunun yanı sıra dünya şampiyonasına da katılmaya hak kazandım. Bu çok mutluluk verici bir durum." şeklinde konuştu.

Dünya şampiyonasına katılacak olan Polat, elinden gelen en iyi performansı göstererek Çankırı ve ülkemizin adını duyuracağını söyledi. Polat, Dünya şampiyonasında derece yapıp İstiklal Marşını da okutmak istediğinin altını çizdi. Polat, 7 yıldır vücut geliştirme sporu yaptığını da dile getirdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Klasik Vücut Geliştirme Türkiye Şampiyonası'nda Çankırılı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER