Kocasını vuran kadın tutuklandı


İzmir Konak ilçesinde, şiddet gördüğü iddiasıyla kocasını silahla vurarak öldürüldüğü iddia edilen kadın sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Olay, Eşrefpaşa semti 541 Sokak'ta dün akşam meydana geldi. Eşi tarafından şiddet gördüğünü söyleyen 35 yaşındaki N.T. ile taksi şoförü Emrah C.T. tartıştı. Evde çıkan tartışma sonucu N.T.'nin, Emrah C.T.'yi, evde bulunan ruhsatsız tabancayla bir el ateş ederek vurduğu öne sürüldü. Yaralanan Emrah C.T., ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. İki çocuğunun babası olan eşinin silahla vurulduğunu söyleyen zanlı N.T., polise teslim oldu ve sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

İddiaya göre tartıştığı eşi Emrah C.T.'yi öldüren N.T., kendisini ve 2 çocuğunu sürekli dövdüğünü ileri sürdü. Emniyetteki ifadesi tamamlanan zanlı N.T.'nin, "Silahı bana doğrulttu, 'Hem seni hem kendimi öldüreceğim.' dedi. Ben silahı elinden almak isterken silah ateş aldı ve vuruldu. Benim, eşimi vurmak ya da öldürmek gibi bir düşüncem yoktu." dediği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen N.T. mahkemece tutuklandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Kocasını vuran kadın tutuklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER