Köy sakinlerinden 'kardeşlik kupası'

Köy sakinlerinden 'kardeşlik kupası'

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesine bağlı Dağdemirciler köyünde muhtar, cami imam hatibi ve köyün gençlerinin kurduğu Gençlik Platformu tarafından 'Kardeşlik Kupası' adlı turnuva düzenlendi.

Sosyal etkinliklere önem veren Dağdemirciler Köyü Gençlik Platformu, bir etkinliğe daha imza attı. Etkinlik kapsamında, köydeki bütün gençler ile büyükler bir araya gelerek Gökçebey ilçesindeki halı sahada 'Kardeşlik Kupası' adı altında bir turnuva gerçekleştirildi. Turnuvaya 6'şar oyuncudan kurulu 4 takım katıldı.

Kardeşlik Turnuvası, eleme usulü maçlardan sonra 25 dakikalık final ve 3'üncülük maçıyla sona erdi. Kardeşlik Kupası'nın çok verimli geçtiğini ve köy sakinleri arasındaki kardeşlik ve dayanışmayı artırdığını belirten Dağdemirciler Köyü Cami İmam Hatibi Seyit Karademir, "Bu etkinliği köydeki arkadaşlar arasında birlik beraberlik ve dayanışmayı artırmak için düzenledik. Çok faydalı oldu. Hem eğlendik hem de kardeşliğimiz pekişti." dedi.

Köy Muhtarı Şerafettin Akdemir ise "Gençlerimiz için daha iyi oldu. İnsanlar ellerinde cep telefonlarıyla bir biriyle konuşmaz olmuştu. Bu turnuva sayesinde herkes kardeşliği yaşadı. İnşallah buna benzer etkinlikleri devam ettireceğiz." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Köy sakinlerinden 'kardeşlik kupası' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER