Kütahya Porselen Erzurum'da ikinci mağazasını açtı


Kütahya Porselen Erzurum Satış Mağazası, Yakutiye ilçesinde törenle hizmete açıldı.

Erzurum'un merhum kanaat önderlerinden Naim Hoca (Gölleroğlu)'nın torunu Ahmet Gölleroğlu, Kütahya Porselen'in Ayaz Paşa Caddesi'ndeki satış mağazasını açtı. Açılışa Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Semra Güral Sürmeli, Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Naim Hoca'nın oğlu Kudretullah Gölleroğlu ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesi Erzurum Müftü vekili Celal Büyük'ün duası eşliğinde kesildi. Vali, işyerinin Erzurum'a hayırlı olması temennisinde bulundu.

İşyeri sahibi Ahmet Gölleroğlu, Erzurum'a yeni bir ekmek kapısı kazandırdıkları için mutlu olduğunu söyledi. Gölleroğlu, iş yerlerinde 4 kişinin sosyal güvenlik kapsamında istihdam edildiğini belirtti.

Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sürmeli de Erzurum'da ikinci mağazalarını açtıklarını ifade etti. Sürmeli, ev aksesuarları üzerine Erzurum'a bir mağaza kazandırmanının heyecanını yaşadıklarını belirterek, "Erzurum bizim için önemli bir şehir. Burada ikinci satış mağazamızı açmanın sevinci yaşıyoruz." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Kütahya Porselen Erzurum'da ikinci mağazasını açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER