Kuzey ve doğu kesimlerde kuvvetli kar yağışı uyarısı


Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuzey ve doğu kesimlerde kuvvetli kar yağışlarına karşı uyarıda bulundu.

Meteoroloji'nin tahminlerine göre 19 Ocak Salı günü ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinde görülecek kar yağışlarının, Batı Karadeniz (Zonguldak, Bartın, Bolu, Düzce ile Kastamonu ve Karabük'ün kuzeyi), Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Sakarya, Bitlis, Muş, Bingöl, Erzincan, Tunceli, Hakkari, Şırnak ve Ağrı ile Batman ve Siirt'in yükseklerinde kuvvetli (10-20 cm) olması bekleniyor. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

ORTA KARADENİZ VE AKDENİZ'DE FIRTINA

Orta Karadeniz'de rüzgarın Salı günü sabah saatlerinden sonra batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ile 8 (50-75 km/s) kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.
Batı Akdeniz'de bugün akşam saatlerinden sonra salı sabah saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz'de rüzgarın; batı ve güneybatı yönlerden 6 ile 8 (50-75 km/s) kuvvetinde fırtına, yer yer 9 (90 km/s) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın salı akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.Kuzey-ve-dogu-kesimlerde-kuvvetli-kar-yagisi-uyarisi-1989410.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Kuzey ve doğu kesimlerde kuvvetli kar yağışı uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER