LG yeni X serisi akıllı telefonlarını tanıttı


Telefon üreticilerinin amiral gemilerini duyurmak için Mobil Dünya Kongresine odaklanmışken LG, fuar öncesi yeni X serisi akıllı telefonlarını duyurdu.

LG yeni telefonlarında orta seviyede, üstün ekran ve kamera özelliklerini sunmayı amaçlıyor. Bu telefonlarda dikkat çeken ise X cam serisinde çift arka kameranın bulunması.

LG X screen özellikleri

2 GB RAM ve 16 GB ROM bulunan telefon 2.300 mAH bataryaya sahip. Ana kamerası 13 megapiksel, ön kamerası ise 8 megapiksel olan LG screen, Android 6.0 Marshmallow ile kullanıcılara ulaşıyor. 1.2 GHz hızında dört çekirdekli işlemciden gücünü alan telefon 4.93 inç boyutunda HD çözünürlükte.

LG X cam özellikleri

LG X cam modeli ise; 1.14 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemciden gücünü alıyor. X cam, 2GB RAM 16 GB dâhili depolama ile geliyor. 13 ve 5 magapiksel olarak çift arka kamera ya sahip telefonun ön kamerası 8 megapiksel. 2.520 mAh kapasiteli bataryadan beslenen LG X cam, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile geliyor.Telefonda 5.2 inç boyutunda Full HD çözünürlükte ekran bulunuyor.

CİHAN
<< Önceki Haber LG yeni X serisi akıllı telefonlarını tanıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER