Manisa'nın yeni emniyet müdürü Bilgiç göreve başladı


Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'in merkeze alınmasının ardından, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Fevzi Bilgiç, görevine başladı. Şehre gelen Bilgiç, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nde personel tarafından karşılandı. Göreve başlamasının ardından Bilgiç, Vali Erdoğan Bektaş'ı da makamında ziyaret etti.

Vali Erdoğan'ı ziyaretinde konuşan Müdür Fevzi Bilgiç, "Elazığ polis okulunda 7 ay görev yaptım. Bu görevden önce Adıyaman'da emniyet müdür yardımcısı olarak görev yapıyordum. Şuan kararname ile Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanmış bulunuyorum. Bugün görevime başlamak için geldim. Emniyet hizmetleri ve kamu düzeninin sağlanması ile ilgili teşkilatımızın en üst seviyede daha dikkatli ve etkin bir şekilde görev yapmak için elimizden gelen ne varsa yapmaya gayret göstereceğiz. Burada sayın valimizin talimatları, direktifleri ve kamu düzeninin sağlanmasındaki önceliklerimizi sürekli ön planda tutup hizmetimize devam edeceğiz." dedi.

Vali Erdoğan Bektaş da Bilgiç'in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyledi. Bektaş, "Yeni İl Emniyet Müdürümüz geldi, görevine başladı. Öncelikle tebrik ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum. Manisa gibi ülkemizin önemli vilayetlerinden birinde emniyet müdürü olarak görev yapmak gerçekten bir ayrıcalık, bir onur. Hem de önemli bir görev, üzerinde ciddiyetle durulması gereken bir görev." diye konuştu.

Manisa'da güvenlik açısından ciddi bir sıkıntı olmadığını anlatan Bektaş, "Elimizden geldiği kadar işimizi iyi yapmaya çalışıyoruz. Bundan önceki arkadaşlarımızda geldi, çalıştılar, görevlerini tamamlayıp ayrıldılar. Onlara da teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki yeni müdürümüz de tecrübesiyle, birikimiyle Manisa'da kendinden beklenen görevi beklendiği şekilde en başarılı şekilde yerine getirecektir. Ben kendisine hem hayırlı olmasını diliyorum, hem başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve Manisa İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Mercan ile birlikte asayiş toplantısına katıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Manisa'nın yeni emniyet müdürü Bilgiç göreve başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER