Fatih Altaylı ile ilgili flaş iddia

Geçtiğimiz günlerde yurt dışına uzun bir tatile çıktığını söyleyen Altaylı'nın Habertürk'le yollarını tamamen ayırdığı iddia edildi...

Fatih Altaylı ile ilgili flaş iddia

 Fatih Altaylı’nın Habertürk’le yollarının tamamen ayrıldığı iddia edildi. Bilindiği gibi Fatih Altaylı, İstanbul’a yapılacak 3. Havalimanı ile ilgili eleştirisel bir yazı kaleme almıştı.

ERDOĞAN "OPERASYON LAZIM" DEMİŞTİ

Altaylı’nın bu yazısına çok sinirlenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurtdışında yaptığı bir konuşmada isim vermeden "Bazı köşe yazarları hazımsızlık sorunu yaşıyorlar. Onlar için operasyon şart" ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanının bu sert açıklamasından birkaç gün sonra Fatih Altaylı, Habertürk’te yazdığı köşe yazısında “Uzunca bir süredir, seyahate çıkmayı hesaplıyordum. Şimdi o uzun tatilin zamanı geldi” diyerek izne çıktığını belirtmişti.

ALTAYLI UÇAK BİLETİNİ KENDİSİ ALDI

Ancak Medyaradar’ın Habertürk kaynaklı aldığı bilgilere göre Fatih Altaylı’nın tatil bileti tek yönlü, yani gidişi var dönüşü yok. Altaylı’nın Habertürk’le yollarının ayrıldığını ve istifa ettiğini kendisinin açıklaması bekleniyor.


<< Önceki Haber Fatih Altaylı ile ilgili flaş iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER