Gebze'den Birleşen Gönüller'e tam not

Gebzeli gazeteciler Birleşen Gönülleri izledi, yapıma hayran kaldı...

Gebze'den Birleşen Gönüller'e tam not

Hollywood ayarındaki prodüksiyonu ve etkileyici hikâyesiyle vizyona girdiği ilk günden itibaren büyük beğeni toplayan Birleşen Gönüller filmini Gebze’de kalabalık bir basın ordusu izledi. Dağdeviren Medya A.Ş’ye bağlı Demokrat Gebze Gazetesi’nin daveti üzerine yaklaşık 70 basın mensubu Birleşen Gönüller filmini Gebze’de Gebze Center alışveriş merkezinde izledi. Yerel ve ulusal basın temcileri ile gazete sahiplerinin katıldığı programda Ser Film imzalı Birleşen Gönüller filmi tam not aldı.

İŞ DÜNYASI VE PROTOKOL KATILDI

Filmi gazetecilerle birlikte Gebze’nin önde gelen sivil toplum örgütü başkanları, iş adamları ve kanaat önderleri izledi. CHP Kocaeli Milletvekili M. Hilal Kaplan, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ersan Çınar ve MHP Gebze ilçe başkanı Ferit Taşdemir de izleyiciler arasındaydı. Demokrat Gebze Gazetesi’nin organize ettiği etkinlikte birde sürpriz yaşandı. Birleşen Gönüller filminin yapımcısı Ser Film adına Ahmet Gül ve filmin senaristi Rıdvan Kızıltepe, film gösterimi sonrası katılımcılar ile çay sohbetinde bir araya geldi. Filmi yapan isimler ile filmi izleyenler Birleşen Gönüller üzerine uzun uzun sohbet etme imkanı buldu.

FİLM HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

Yapımcı Ahmet Gül; filmin bütçesi, kullanılan teknoloji, filmin çekildiği ülke ve bölgeler hakkında bilgiler verirken, izleyicilerin film hakkında sorularını da cevapladı. Senarist Rıdvan Kızıltepe ise gerçek hikâyelerden derlenen filmin senaryolu hakkında Gebze basınına ayrıntılı bilgiler verdi.
<< Önceki Haber Gebze'den Birleşen Gönüller'e tam not Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER