İsme göre karakter analizi çok önemli! Bu harflere dikkat

İsimler, insanların karakterleri için çok önemli... Kişilik analizi uzmanlarının üzerinde durduğu bu harflere dikkat edin!

İsme göre karakter analizi çok önemli! Bu harflere dikkat

MC TelevizyonuHayata Dair” programına katılan İsim Doktoru Kemal Haluk Cebe çok önemli açıklamalarda bulundu. İsimlerin insanların karakterlerini etkilediğine değinen Cebe, bazı isimlerin kesinlikle değişmesi gerektiğini vurguladı. İsim insanın karakterini, meslek hayatını, insan ilişkilerini kısacası hayatının tamamını etkiliyor. 

Hayatınızda bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız buna isminizi değiştirerek başlayabilirsiniz. Bu yüzden çocuklarınıza isim verirken de bir kez daha düşünmeniz gerekiyor.

Her harfin titreşiminin farklı olduğuna söyleyen Cebe, her isminde kendine göre bir titreşimi olduğunu belirtti. Harfler içindeki en yüksek titreşime sahip harf ise “A”. Harflerin negatif ve pozitif olmak üzere iki gruba ayrıldığını söyleyen Cebe’nin canlı yayında üzerinde durduğu harflerden bir kısmı ise şöyle: 

Ğ / çalışkanlık
G / zorluklarla mücadele
P / özgüven 
İ / hassas ve duygusallık
U / bolluk, bereket
K / iyi kariyer
İ  / sanata düşkünlük
D / çalışkanlık ve azim
E /  iletişim kabiliyeti ve duygusallık


MC Televizyonu’nda hafta içi her gün saat 10:30’da yayınlanan “Hayata Dair” programı ilginç konu ve konuklarıyla evlerinize konuk olmaya devam ediyor..

<< Önceki Haber İsme göre karakter analizi çok önemli! Bu harflere dikkat Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER