James Cromwell hakim karşısına çıkacak

Hayvan deneylerini protesto ederken tutuklanan ve kefaletle serbest bırakılan ünlü aktör James Cromwell'in, çıkarılacağı bildirildi.

James Cromwell hakim karşısına çıkacak

Yetkililer, 73 yaşındaki Cromwell ile 27 yaşındaki aktivist Jeremy  Beckham'ın, 7 Şubat'ta hayvanlar üzerinde test yapılmasını protesto ettikleri  sırada Wisconsin Üniversitesi'ndeki yönetim kurulu toplantısını engelledikleri  gerekçesiyle sivil yönetmeliği ihlal etmek ve başkalarının huzurunu kaçıran  davranışlarda bulunmak suçlamalarıyla hakim karşısına çıkacağını belirtti.
         
Cromwell ve Beckham, yönetim kurulu toplantısı sırasında, üniversitenin  UW-Madison laboratuvarında kafasına metal parçası yerleştirilen bir kedinin resmi  olan pankartı açmış ve hayvanlar üzerinde test yapılmasını protesto eden  açıklamalarda bulunmuştu.
         
Wisconsin Üniversitesi yetkilileri, üniversitenin laboratuvarlarda  hayvanlara işkence edildiğiyle ilgili iddiaları yalanlamıştı.
         
1995 yılında ''Babe'' filmindeki performansıyla Oscar'a aday gösterilen  Cromwell, ''L.A. Confidential'', ''The Green Mile'' ve ''The Artist'' gibi  filmlerde rol almıştı.
<< Önceki Haber James Cromwell hakim karşısına çıkacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER