MARS Tab'da Fatih Portakal sürprizi

Türkiye’nin en interaktif dijital yaşam dergisi MARS Tab Ekim sayısıyla yayında.

MARS Tab'da Fatih Portakal sürprizi

"Ben iktidar gazetecisi değilim. Ben eleştirel gazetecilik yapmayı seviyorum. Yarın bu iktidar gider, bir başkası gelir. Ben tavrımı korumaya devam edeceğim." MARS Tab ekibi, muhabirlikten anchorman’liğe uzanan "dikenli" yolda adeta kendi pusulasını icat eden FOX TV’nin ana haber yüzü Fatih Portakal’ı derginin Ekim kapağına taşıyor. Portakal, çok özel röportajıyla MARS Tab’da.

Microsoft, milyonlarca kullanıcısı için popüler ve zengin web içeriği sunan yeni MSN’i tanıttı. Microsoft Bilgi ve İçerik Deneyimleri Grubu Ülke Müdürü Eşref Günaydın, yeni MSN’i ve Microsoft’taki değişim rüzgarlarını her yönüyle MARS Tab Ekim sayısına anlattı.

Sayfiye hayatından komünal kabusa... SALT Beyoğlu, müstakil evlerden sitelere, Türkiye kıyılarındaki yazlık ortamına dair detaylı bir araştırma sunarak bizi güncel bir yüzleşmeye davet ediyor. İki yıllık kapsamlı bir araştırmanın sonucu olarak hayata geçirilen "YAZLIK: Şehirlinin Kolonisi" sergisi tüm detaylarıyla MARS Tab’ın Ekim sayısında.

Sıcak gelişmeler, ucu bucağı belirsiz canlı yayınlar, yoğun bir tempo. Samanyolu Haber’in gülen yüzü, deneyimli haberci Burcu Şentürk, çok özel röportajıyla sadece MARS Tab’da.

Mesleğinin zirvesindeyken kendine yeni bir yön çizdi. O, artık gazeteci, sunucu ve yazar kökeninin yanında, aynı zamanda bir sağlıklı yaşam gurusu. Ece Vahapoğlu, MARS Tab’a konuştu.

Türkiye’de teknoloji yazarlığı denilince akla gelen ilk isim kuşkusuz M. Serdar Kuzuloğlu. Nam-ı diğer "İnternet Ekipleri Amiri". MARS Tab, Kuzuloğlu ile popüler teknolojinin altını üstüne getirdi. Drone’lardan 3D yazıcılara, gadget dünyasından video oyunlarına her şey bu röportajda.

MARS Tab, kullanıcılarına gerçek tablet deneyimini yine bol interaktivite ve zengin multimedya içerikle sunuyor.

iPad’in yanı sıra iPhone ve Android cihaz kullanıcılarının beğenisine de sunulan MARS TAB, AppStore’dan ve Google+' class='textetiket' title='Google haberleri'>GooglePlay’den ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Okumakla yetinmeyin, içerikle iletişime geçin.

App Store’dan İndirmek İçin Tıklayın:


Google Play’den İndirmek İçin Tıklayın:


<< Önceki Haber MARS Tab'da Fatih Portakal sürprizi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER