MARS Tab’ın Mayıs Yıldızı Şükran Ovalı

Türkiye’nin en interaktif dijital yaşam dergisi MARS Tab, Mayıs sayısıyla yayında. Dergi, kullanıcılarına gerçek tablet deneyimini yine bol interaktivite ve zengin multimedya içerikle sunuyor.

MARS Tab’ın Mayıs Yıldızı Şükran Ovalı

?Kötü Yol” ve ?Cinayet” dizilerinin yıldızı, başarılı oyuncu Şükran Ovalı, derginin Mayıs kapağının yüzü oldu. Cihangir’de gerçekleştirilen kapak çekimi görüntülerinden hazırlanan etkileyici bir kamera arkası videosu da Ovalı hayranlarının beğenisine sunuldu.

11 yaşında öğretmeninin teşvikiyle monolog okuyarak başladığı oyunculuk serüveninde ışık hızıyla yükselen Ovalı, dizi oyunculuğu hakkında şunları söylüyor: "Kutunun içindesin ve herkesin evindesin. Bu aynı zamanda çok güçlü ve tehlikeli de bir şey."

Ekranda farklı karakterlere bürünmekten korkmayan İzmirli güzel oyuncu, kendisine sunulacak bir komedi rolünü sabırsızlıkla bekliyor. Ovalı; modadan teknolojiye, futbol merakından mutfaktaki yeteneklerine kadar, hakkında bilinmeyenleri MARS Tab’a anlattı.

Ayrıca Survivor’ın unutulmaz yüzü Duygu Çetinkaya, ada psikolojisini ve gerçeklerini MARS Tab okuyucularıyla paylaştı. Derin Design’ın art direktörü, tasarım gurusu Derin Sarıyer’le ?derinlemesine” bir tasarım sohbeti de yine derginin Mayıs sayısında.

?Şehrin ortasında bir kent laboratuvarı” sloganıyla yola çıkan Studio X Istanbul’un çalışmaları, The Human Body sergisi, Hollywood’u fetheden Niyaz grubunun efsane sesi Azam Ali röportajı, web dizilerinin yükselişi, Blackmagic URSA deneyimi, Raspberry Pi devrimi gibi birbirinden ilginç dosyalar ve çok daha fazlası MARS Tab’ın Mayıs sayısında.

iPad’in yanı sıra iPhone ve Android cihaz kullanıcılarına da sıra dışı bir dergi deneyimi sunan MARS TAB, AppStore’dan ve Google+' class='textetiket' title='Google haberleri'>GooglePlay’den ücretsiz olarak indirilebiliyor.

App Store’dan İndirmek İçin Tıklayın: 
 

Google Play’den İndirmek İçin Tıklayın: 
 

ŞÜKRAN OVALI KAMERA ARKASI VİDEOSU:


<< Önceki Haber MARS Tab’ın Mayıs Yıldızı Şükran Ovalı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER