Mehmet Y. Yılmaz: Bakalım Yalçın Akdoğan üç–beş gün sonra ne söyleyecek?

Mehmet Y. Yılmaz: Bakalım Yalçın Akdoğan üç–beş gün sonra ne söyleyecek?

(...)

BAŞBAKAN Yardımcısı Yalçın Akdoğan, 13 Mart 2015 tarihinde İmralı'ya bir izleme heyeti gönderileceği iddiaları için şöyle yazmıştı:


"Bazı basın organlarında 16 kişilik izleme heyeti kurulduğu belirtilerek isim listeleri yayınlanmaktadır. Bunlar külliyen yalan ve uydurmadır. Meclis'te gerçekleşen sıradan bir görüşmeye atfen spekülasyonlara yol açacak açıklamalar yapılması sürecin ciddiyetiyle bağdaşmamaktadır."


Yalçın Akdoğan, bundan beş gün sonra, 18 Mart 2015 tarihinde bunun tam tersini söyledi.


"Devlet ne dediyse onu yapmaktadır, kesinlikle ikircikli bir yaklaşım içerisinde değildir. Ama bunların uydurmaları ve yalanlarıyla uğraşacak halimiz de yok. Bu konu üzerinde durduğumuz, çalıştığımız konulardan biridir. Sayısı 5-6'yı geçmemek üzere bir çalışma yapılmaktadır. Bir takım isimler de belirlenmiştir. Ama bu önümüzdeki hafta Sayın Başbakanımızın nihai kararını vereceği bir konu."


Yalçın Akdoğan'ın bu konuyla ilgili son sözlerini dün TV'de dinlemişsinizdir, ben tekrar hatırlatayım:


"Bir de arkadaşlar bunlar o kadar çok yalan söylüyorlar ki, yalan makinesine dönüştüler. Her ayrıntı yalan. Tamamen uydurma. Bu izleme heyetiyle ilgili de sayı verdiler, isimleri verdiler. O gün de ben açıkladım yalan diye. Bunların hiçbiri doğru değildi. Bu meseleyi izleme heyetine dayandırmak da anlamsız."


Bakalım Yalçın Akdoğan üç–beş gün sonra ne söyleyecek?


Aynı konuda üç ayrı açıklama. 


Bunu kafalarımızı karıştırmak için kasten mi yapıyor, yoksa kendine böyle bir eğlence mi buldu, ben anlayamadım doğrusu.
'Destan' yazılacakmış!
(...)
YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
<< Önceki Haber Mehmet Y. Yılmaz: Bakalım Yalçın Akdoğan üç–beş... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER