Merdivenleri ölçtüler, çerçeveleri kontrol ettiler


Mardin merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren 10 özel dershane ve 4 özel okula polis ve kurumların denetimi sürüyor. Denetimlerde özellikle sınıflar, kantinler, yangın merdivenleri, su depoları, duvardaki çerçeveler, kapı-pencereler ile evraklar tek tek incelendi.

Kaçakçılık Organize Şube (KOM) ekipleri Mardin merkez olmak üzere 9 ilçede FEM Derhanesi ve özel okullara sabah erken saatlerinde arama başlatıldı. Dershanenin bilgisayar imajlarını alan polis daha sonra dershaneden ayrıldı.

Ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri, Halk Sağlığı uzmanları, SGK müfettişleri, Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, zabıta memurları, itfaiye ekipleri ve Milli Eğitim müfettişleri dershane ve özel okula gelerek denetime başladı. Gruplar halinde dershane ve özel okulda denetimlerini sürdüren müfettişlerin sınıfları, kantinleri, yangın merdivenlerini, su depolarını, duvardaki çerçeveleri, kapı-pencereleri ve evrakları tek tek incelemesi dikkat çekti.kontrol-ettiler-1893058.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Merdivenleri ölçtüler, çerçeveleri kontrol ettiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER