Merkez Parti: Merkez sağda gerçek bir alternatif olmak için çalışıyoruz


Merkez Parti MYK Üyesi Abdullah Aydınlı, merkez sağda gerçek bir alternatif olma adına çalışma yürüttüklerini belirterek, parti yönetimine yeni isimlerin katılması yönünde görüşmelerin devam ettiğini vurguladı.

Abdullah Aydınlı, yaptığı açıklamada, görüştükleri isimleri açıklamalarının etik olmayacağını ifade etti. Aydınlı, şöyle devam etti: "Güzel sonuçlanan görüşmelerimiz oldu, resmiyet kazanınca kamuoyu ile paylaşacağız. Ama yaşadığımız şoklar da var, anlamlandırmakta zorlandığımız. Birlikte hareket etmeye karar verdiğimiz bazı önemli isimlerin bir yandan bizimle görüşürken diğer yandan bir başka partinin yönetimine talip olması, haliyle bize büyük şok ve şaşkınlık yaşattı. Ve ister istemez bazı şeyleri sorgulamaya başladık. Biz Merkez Parti olarak siyasete kişilik kazandırmaya çalışıyoruz. Her şey siyasetten ibaret olmamalı bana göre, insanlar bu uğurda kişiliklerinden ödün vermemeli. Güzel Türkçemizde 'sözünün eri olmak' ve 'söz, senettir' şeklinde güzel deyimler var. Ben bireysel yaşamında tutarlı olmayan insanların ülkeye ve talip oldukları herhangi bir siyasal oluşuma faydalı olabileceklerine inanmıyorum. Her şeyden önce ilkeli duruş ortaya koymamışlardır. Sadece yazık diyorum."

'Bahsettiğiniz kişiler hangi partinin yönetimine talipler?' sorusu üzerine Aydınlı, "Bunu söylememi benden beklemeyin. Eleştirdiğimiz insanların ilkesizliğini sergileyemem. Bu parti Meclis'te. Daha fazla bilgi istemeyin benden lütfen. Açıklamak isterlerse, kendileri açıklasınlar. Böyle bir bilgiyi ifşa etmek benim ahlakıma uymaz." demekle yetindi. CİHAN
<< Önceki Haber Merkez Parti: Merkez sağda gerçek bir alternatif olmak... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER